Bouwbedrijf

Jouw bouwbedrijf in Haren, Groningen en omstreken

Een verbouwing uitbesteden doe je niet zomaar. Of het nu gaat om een kleine of een grote verbouwing, je wilt het vertrouwen hebben dat dit goed en vlekkeloos wordt uitgevoerd door jouw bouwbedrijf. Een bouwbedrijf die professioneel te werk gaat en de verbouwing goed en kundig realiseert.

Professioneel en kundig bouwbedrijf
Berendsbouw is een bouwbedrijf die professioneel en met vele jaren kennis haar opdrachten uitvoert. Doordat iedere verbouwing, renovatie of onderhoud zijn eigen kenmerken heeft, is het belangrijk om de wensen en de mogelijkheden hiervan goed in kaart te brengen. Dit vraagt om technische en bouwkundige kennis maar niet te vergeten ook een goed oor om alle wensen hierin mee te nemen.

Werkwijze
Na ons eerste contact gaan wij samen in gesprek. We kijken allereerst naar de wensen die er zijn en bekijken hierin de mogelijkheden. We geven hierin een helder advies over de mogelijkheden, kwaliteit, de planning en uiteraard de kosten. Zo weten we beiden precies waar we aan toe zijn.
Eerlijk, duidelijk en transparant.

Gratis advies en afspraak
Ben je benieuwd naar de werkwijze van ons bouwbedrijf, of misschien wil je liever eerst weten wat de mogelijkheden of de kosten zin?

Een adviesgesprek is geheel kosteloos en verplicht je tot niets. Je maakt kennis met ons bouwbedrijf, je krijgt advies over de (ver)bouwplannen en je weet direct wat de investering is.

bouwbedrijf offerte verbouwing

Of maak een afspraak via het contactformulier hiernaast of bel ons!

Een aantal van onze projecten staan op ons Youtubekanaal:

Bouwbedrijf sloopt Woning  in Groningen

Bouwbedrijf verbouwing woning Haren

Bouwbedrijf verbouwing woning Groningen

Via bovenstaande linkjes kom je terecht op het Youtube kanaal van bouwbedrijf Berendsbouw. Het zijn filmpjes en compilaties van een aantal opdrachten van afgelopen maanden. De kwaliteit van deze filmpjes is nog wat minder maar geeft wel een duidelijk beeld.